Sopivasti sykettä Ouluun!

Tervetuloa sivustolleni!

Olen Minna Lehtovaara, luokanopettaja ja apulaisjohtaja Oulusta. Olen myös kolmen lapsen äiti, joten tiedän mitä termi "ruuhkavuodet" tarkoittaa!

Olen kolmatta kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa. Nämä kaksi viimeisintä vaalikautta olen ollut mukana Oulun Kokoomuksen valtuustoryhmän jäsenenä, varavaltuutettuna, sekä hyvinvointilautakunnan (edellisellä kaudella sosiaali- ja terveyslautakunta) varsinaisena jäsenenä. Eli melkoisessa kuntavaaliopissa olen saanut olla mukana!

Kovasti toivoisin, että tämän "oppisopimusjakson" jatkoksi minut valittaisiin Oulun kaupunginvaltuustoon varsinaiseksi valtuutetuksi sunnuntaina 9.4.2017! Tiedän, että minulla olisi vielä kovasti annettavaa Oulun kaupungin päätöksentekoon!

Toivoisin siis, että voisin olla juuri Sinun ehdokkaasi näissä kuntavaaleissa!

Mitä annettavaa minulla sitten olisi Oulussa?
Osa siitä selviää näiden sivujeni kautta. Tervetuloa siis tutustumaan minuun ja ajatuksiini yläpalkissa olevien välilehtien kautta.
Sivustojen sisältö on karkeasti sanottuna seuraava:

  • Minna - aloitussivut, jonka alalaidassa myös hyvin lyhyesti "Minna pähkinänkuoressa"
  • Minnan Oulu - minulle tärkeitä teemoja näissä kuntavaaleissa. Minun ihanne-Oulussani on "sopivasti sykettä". Mitä se tarkoittaa?
  • Kuntavaalit 2017 -sivu kokoaa yhteen tapahtumia vaalikevään varrelta: missä olen ollut mukana, ja miltä noissa tilanteissa oleminen on tuntunut - millaisia ajatuksia herättänyt
  • Mietteitä - kirjoituksiani ja ajatuksiani eri asioihin liittyen
  • Levylistalla - olen musiikin ja kaikenlaisen kulttuurin ystävä. Tällä sivulla tuon esille joitakin minua jollain tavalla koskettavia kulttuurielämyksiä viimeviikkojen ja -kuukausien varrelta.
  • Minnan ABC - elämän ei aina tarvitse olla niin vakavaa. Sen vuoksi näiltä sivuilta löytyy myös leikkimielisiä sivuja, kuten Minnan ABC!
  • Historiaa - täältä voit lukea hieman taustaa tähänastisesta elämästäni.

Toivottavasti juuri SINÄ voit olla minua tällä matkallani tukemassa! Kokemukseni varavaltuutettuna olemisesta, sekä lautakunnan jäsenyydestä on hyvä pohja varsinaisen valtuutetun tehtäviin. Olen oppinut perusasiat kuntapolitiikasta, ja myöskin muodostanut suhteita poliitikoihin sekä kuntatasolla, että valtakunnallisestikin. Politiikka ei ole yksin puurtamista - se on joukkuepeliä. Ja siinä joukkueessa pitää olla ihmisiä myös yli puoluerajojen.

Olen luomassa omaa vaalikampanjaani juuri nyt! Jos Sinulla on siihen hyviä ajatuksia ja ideoita, laita ihmeessä minulle viestiä. Yhteydenoton voit tehdä sähköpostitse ja/tai sivuillani olevan "ota yhteyttä"-lomakkeen kautta. Muistathan kirjoittaa lomakkeeseen omat yhteystietosi, jos haluat minun ottavan sinuun yhteyttä!

Olisi mukava saada viestejä ja palautetta sivuillani käyneiltä. Myös se onnistuu sähköpostitse tai "Ota yhteyttä"-lomakkeen kautta.

Ollaan siis yhteydessä! Mukavaa päivää Sinulle!

espanjassa2.jpg


MINNA PÄHKINÄNKUORESSA:

Nimi: Minna Anne-Maria Lehtovaara

Ikä: 48v (synt. 18.7.1968, Saarijärvi)

Koti: Oulun Talvikankaalla vuodesta 2000.

Perhe: luokanopettaja-aviomies, sekä tytär ja kaksi poikaa.
Tytär, s. 1997, kirjoitti viime keväänä ylioppilaaksi Kastellin lukiosta. Tällä hetkellä meneillään välivuosi - syksy au pair-tehtävissä Brysselissä, ja kevät töiden parissa Oulussa.
Pojista vanhempi, s. 2000, opiskelee Merikosken lukiossa ja nuorempi, s. 2005, Talvikankaan uudessa yhtenäisperuskoulussa.
Perheeseemme kuuluu myös 8-vuotias keskikokoinen villakoiranarttu, Donna

Koulutus/ammatti: KM, luokanopettaja, apulaisjohtaja Pöllönkankaan yhtenäisperuskoulussa
Luokanopettajan koulutusohjelmassa suoritin sivuaineopintoina musiikin ja liikunnan opinnot. Myöhemmin, opintojen ohessa, olen suorittanut myös englannin aineenopettajakelpoisuuden.


Työpaikka: Pöllönkankaan yhtenäisperuskoulu, vuodesta 1995 lähtien. Aluksi olin pitkään luokanpettajana tasaisesti luokka-asteilla 1-6. Viimeiset pari vuotta olen ollut apulaisjohtajan tehtävissä. Omaa luokkaa ei tällä hetkellä ole, mutta opetan eri luokka-asteille elämänkatsomustietoa, englantia, äidinkieltä ja musiikkia.

Harrastukset: Musiikki, karate ja muu liikunta. Kulttuurin suurkuluttaja ja penkkiurheilija

Politiikka: Varavaltuutettu ja Hyvinvointilautakunnan jäsen (kaudet 2008-2012, 2013-2017 - vaalikausi päättyy 31.5.2017).
Kuulun Oulun Kokoomusnaisiin