Yleisradion vaalikonesivuni, josta pääset myös katsomaan minulle valitut kolme kysymystä, joihin vastasin videon avulla. Pääset katsomaan vastaukseni klikkaamalla allaolevaa linkkiä:

Ehdokkaan Minna Lehtovaara (Oulu) YLE:n vaalikone

***********************************

Tänne kerään tietoa tapahtumista, joissa olen kuntavaalikampanjan aikana osallistunut. Nappaan Ajankohtaista-laatikosta tänne jo menneet tapahtumat, ja kommentoin lyhyesti millainen tunnelma minulle kyseisestä tapahtumasta jäi. Laitan tässäkin listassa uusimmat tapahtumat aina ylimmäksi.


Viikko vaaleihin - jännitys tiivistyy!

Perjantaina 31.3.2017 klo 17.30-18.30 olimme porukalla S-market Kiimingin pihalla (jossa tarjolla oli myös makkaraa).

Valkean kesäkadulla ja Rotuaarin vaalikylässä olin lauantaina 1.4. klo 12-14 välisenä aikana.

Olipa mukavia kohtaamisia ja iloisia ihmisiä liikenteessä! Kiitos kaikille kohtaamisista! Oli myös mukava jakaa tulitikkuja, lyijykyniä ja karkkeja. Lyijykynät hupenevat tiuhaa tahtia. Ne ovat olleet todella positiivinen juttu tässä kampanjassa. Ja mikäs se paremmin sopisi opettajan kampanjaan kuin lyijykynä! Ehdottomasti seuraavissa vaaleissa myös!

***************************

Olen ollut Kokoomus-ehdokkaiden seurassa Kokoomus-bussin kiertueen varrella

* su 19.3. klo 15.15-15.45: Kokoomusbussi Oulun Ideaparkissa

* ti 21.3. klo 18.00-18.30: Kokoomusbussi Kaakkurin K-Citymarketilla

  • Kauppojen edessä on ollut mukavia kohtaamisia. Olen jakanut tulitikkuaskeja, lyijykyniä, karkkia ja esitteitäni. Samalla muutamia sanoja ihmisten kanssa keskustellen. Jakamani tuotteet on otettu positiivisin mielin vastaan - tulitikut ja lyijykynät ovat tarpeellisia tarvikkeita!

***************************

Osallistuin OOAY:n kevätkokoukseen, sekä olen mukana sen jälkeen myös vaalipaneelissa tiistaina 28.2., alkaen klo 17.
Paikkana kauppakeskus Valkean kokoustila.

  • Vaalipaneelissa oleminen oli mielenkiintoista ja jännittävää! Tämäntyyppisiin paneeleihin mukaan pääseminen ja kunkin paneelin "taktiikan" oppiminen vie aina aikansa: jotta tietää mm. millä perusteella puheenvuorot jaetaan, ja kannattaako sanoa samaa, jo aiemmin toistettua asiaa vielä toiseen kertaan jne. Itse olen sen tyyppinen, että sanon asiat melko lyhyesti ja ytimekkäästi. "Turha jappaisu pois"-tyylillä. Mutta mukava oli olla mukana! Ja erityisen mukavaa oli se, että paneelista oli tehty myös oppimisen paikka. Siellä saimme lisäinfoa ajankohtaisista opetukseen liittyvistä asioista!

***************************

Olin mukana Stadion Snowcross Oulu -tapahtumassa & Winter Expo-messuilla Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen näyttelypaikalla (Ouluhallin pihalla oleva lämmitetty teltta - osasto 11) seuraavasti:

lauantaina 25.2. klo 14-18

sunnuntaina 26.2. klo 11-15

  • Olipa mielenkiintoinen tapahtuma, ja mielenkiintoiset messut! Ainut huono puoli oli se, että Suomen talvi on KYLMÄ! Lisäksi äitiä tarvittiin hieman myös kotirintamalla välillä. Sen vuoksi päivystysaikani jäi hieman suunnittelemaani lyhyemmäksi. Mutta onneksi meillä oli näyttelypaikalla vahva edustus - ehdokkaita hyvin paikalla!

***************************

"Minna Pohjois-Suomen Opettajainpäivillä (OPI) 3.-4.2.2017

Tule käymään Kokoomuksen näyttelypaikalla (paikka nro 58 - Madetojan salin puolella)

Minut tapaat siellä seuraavasti:

perjantaina klo 16.00-16.45

lauantaina klo 8.30-9.15 / klo 12.15-12.45 / klo 15.00-16.00

Tule osallistumaan kyselyyn (voit voittaa polkupyörän) ja hakemaan itsellesi uunituore Minna-lyijykynä!"

  • Opi-päivät olivat mukava tapahtuma. Olin sekä Kokoomuksen näyttelypaikalla, mutta hyvin paljon myös kuuntelemassa mielenkiintoisia luentoja. Näyttelypaikalta saimme Kokoomus-ryhmänä paljon hyviä ajatuksia ja mielipiteitä kuntavaalien tärkeimmistä teemoista. Polkupyöräarvonta keräsi paljon kiinnostusta ja ihastusta. Ja Minna-lyijykynistä tykättiin kovasti! Hieno tapahtuma!